Päivi Kautto-Niemi
b1b986990332a28a0a8011eb538f1ded941bb5ad2dcc3820e64b3d1a7866b22935c695fd6aa3980a43d6eec5164077cafdcbd2c7bb5bc888e4e526cacbc34d5f74b1c72aff8c37c780075f5f69e0f4a4

Päivi Kautto-Niemi

Kotimaakunta:

Keski-Suomi

Viihdelaji:

Tanssimusiikki, Viihdemusiikki

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Palvelut

  • Tuote
  • Viihdelaji
  • Viihteen teema
  • Kuvaus
  • Kesto
  • Hinta
  •  

Biografia

Pitkän taipaleen laulajana kulkenut jyväskyläläinen Päivi Kautto-Niemi otti ensimmäiset askeleensa viihdemaailmassa Dannyn taustalaulajana ja Markku Aron kesäkiertueilla ollessaan vielä koulutyttö. Haaveet iskelmälaulajan urasta olivat hyvin vahvat, mutta siitä huolimatta Päivi opiskeli Jyväskylän yliopistossa ja valmistui kasvatustieteen maisteriksi.

Opiskeluaikoinaan Päivi tutustui kapellimestari Risto Hiltuseen ja päätyi solistiksi hänen luotsaamaansa Hiltuset-lauluyhtyeeseen. Yhtyeellä oli TV2:lla oma tv-show, josta Päivin kasvot tulivat tutuksi myös tv-yleisölle. Hiltuset-yhtyeestä Päivi siirtyi levymarkkinoille Vexi Salmen ansiosta.

 

Discografia

Albumit

Päivi (Finnlevy 1977)
Sun luokses jään (Finnlevy 1978)
Sillä siisti (Finnlevy 1979)
Mikä tämä leikki on (Polarvox 1984)
Elämää eteenpäin (Kaktus Records 1993)
20 suosikkia - Liljankukka (Fazer records 1998)
Et yksin jää (Kaktus Records 1999)
Päivi Kautto-Niemi (Kaktus Records 2005)
Joulusta jouluun (Kaktus Records 2006)

Keväällä 1977 syntyi Päivin ensilevytys "Sunny", joka oli juuri tuolloin noussut uuteen suosioon Boney M -yhtyeen ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Päivi Kautto-Niemi

Saavutukset

* Syksyn Sävel

* Keväänsävel

* Euroviisu-karsinnat

* Muutama Suomen listojen
   menestysbiisi

* Suomen edustajana Soulissa
   kansainvälisessä laulu-
   kilpailussa

* Esiintymisiä Suomen lisäksi
   myös ulkomailla

Erityisominaisuudet ja vahvuudet

Monipuolinen ohjelmisto monenlaisiin tilaisuuksiin.

Youtube videot

Liitteet