Bilebändi Pilkkuun asti
44cfcdf2ddb75b6b2572a8db5d5a9f0795b6614390f632e60316064300f67d38b337c4ae5b46adb1

Bilebändi Pilkkuun asti

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Bile/Rock/Pop

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

PILKKUUN ASTI on kuuden hengen bilebändi, joka ei jätä tilaajaansa kylmäksi. Tämä yhtye nauttii yhdessä soittamisesta, mikä välittyy kuulijalle mahtavan energisellä meiningillä! Kaikilla soittajilla on laaja musiikkitausta, ja keikkakokemusta löytyy jokaiselta runsaasti. Kun bilebändi sisältää tiukan komppiryhmän ja mies- sekä naissolistin, vain pilkku on rajana.

Bändin ohjelmisto koostuu sekä kotimaisista että ulkomaisista bilebiiseistä, jolla juhlahumu saadaan nousemaan kattoon. Repertuaariin kuuluu vastaavasti myös tunnelmallisia kappaleita tahdittamaan esimerkiksi valssiaskelia tai illan viimeisiä hitaita. 

PILKKUUN ASTI on loistokas valinta moniin erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kuten häihin, syntymäpäiville, pikkujouluihin, firman bileisiin, kesäjuhliin tai vaikkapa yllätysjuhliin, you name it! Tämä bilebändi tahtoo tehdä osansa siihen, että juhlastasi tulee ikimuistoinen ja ainutlaatuinen.

Karismaattisia esiintyjiä, loistokasta meininkiä, ammattiosaamista ja ripaus glitteriä, mitä muuta voisikaan bilebändiltä toivoa?

Kokoonpano

Laulu – Joni Leiponen

Laulu – Elli Immonen

Kiipparit – Aino Kallio

Kitara – Aleksi Harjunpää

Basso – Tuomo Purhonen

Rummut – Ossi Nykänen

Erityismaininnat

Bändin mukana kulkee laadukas ääni-ja valotekniikka.

Lisätiedot

Katso monipuolinen ohjelmistomme kohdasta liitteet!

Youtube videot

Bilebändi PILKKUUN ASTI