Cover Lovers
a980942f60e0dc3c0819001b6ce7fcf42942943f

Cover Lovers

Kotimaakunta:

Päijät-Häme

Viihdelaji:

Bile/Rock/Pop

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Cover Lovers on kuusihenkinen bilebändi, joka soittaa iloluontoista ja tanssittavaa cover-musiikkia kaikenikäiselle ja -kokoiselle yleisölle. Bändi on esiintynyt tässä kokoonpanossa vuodesta 2007, mutta bändin historia juontaa juurensa viime vuosituhannen puolelle (Cover Lovers -nimi otettiin käyttöön vuonna 2005).

Kaikki soittajat ovat kokeneita esiintyjiä ja edelleen innoissaan musiikin tekemisestä. Leipääntymisestä ei ole tietoakaan vaan jokainen keikka on tärkeä tapaus ja ilon aihe.

Cover Lovers on vuosien saatossa hitsautunut hyvin yhteen ja kuusihenkinen kokoonpano antaa mahdollisuuden hyvin laajan musiikin kirjon esittämiseen.

Cover Lovers on oikea vaihtoehto, kun haluat bändin bileisiin, oli sitten kyseessä häät, synttärit, pikkujoulut, firman juhlat tai muu juhlahetki. Keikkakokemuksiimme kuuluvat esiintyminen yli 1000 hengen ravintolayleisölle, parinkymmenen hengen illanistujaiset ja kaikkea siltä väliltä. Bändi toimii pääasiassa Lahti-Helsinki –akselilla ja lähialueilla.

Kokoonpano

Anne - laulu
Eppu - basso ja laulu
Marko - kitara ja laulu
Joonas - koskettimet
Petsku - kitara
Isko - rummut

Erityismaininnat

Lisätiedot

Tuomme keikoille omat äänentoisto– ja valolaitteemme, joten emme kaipaa keikkapaikalta muuta kuin jonkin verran tilaa ja sähköpistokkeen.

Youtube videot

Cover Lovers - Live-kooste (Katu-klubi, Lahti)