Elina Aalto
abee82228b33ade44aa896633dc76d492f5347a86f07c0229234d7c6d85ea679c20120241f4642dcd081666545eab9dc196bf65436a0fe8a93e8b8cb

Elina Aalto

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Juontajat, Valmennukset, Virtuaaliesitykset

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Elina Aalto on näyttelijä (TeM) ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja sekä juontaja. Hän on valmistunut näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta ja on näytellyt mm. Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa sekä Kansallisteatterissa.

Elinalla on yli 15 vuoden kokemus esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmennuksesta yrityksissä ja yliopistoissa. Hän auttaa yrityksiä ja yhteisöjä luomaan hyväksymisen ja positiivisuuden kulttuuria sekä rohkaisee ihmisiä rikkomaan rajoja ja luopumaan mokaamisen pelosta.
Elina valmentaa esiintymisen kaikkia osa-alueita aina tarinankerronnasta kehonkieleen ja improvisaatioon asti. Elinan valmennustapa on osallistava ja osallistujan on helppo jalkauttaa harjoitteiden kautta syntyneet oivallukset omaan arkeensa.  Supervoimakseen hän mainitsee ujoimmankin osallistujan mukaan tempaamisen.

Juontajana Elinan valttikortteina ovat positiivisuus, iloisuus ja energisyys,  ja juonnot luonnistuvat sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Ja jos haluat pientä lisämaustetta tilaisuuteesi, sekin onnistuu. Elina on nimittäin intohimoinen improvisoija, joka mielellään lisää juontoihinsa hippusen yllätyksellisyyttä improesityksen muodossa.

Kokoonpano

Elina Aalto

Erityismaininnat

Juontokielet suomi ja englanti

Useita musikaali- ja komediarooleja maamme suurimmissa teattereissa

Improvisaatioteatteri Riskiryhmän perustajajäsen

Elinan pitkäaikaisimpiin asiakkaisiin lukeutuvat mm. Aalto Yliopisto, SPJL sekä Slushista ponnistanut puhujavalmennusohjelma Talk The Talk ry.

Lisätiedot

Kaikki valmennukset on toteutettavissa livenä ja etänä, suomeksi ja englanniksi.
Lisäksi saatavilla on esiintymistaidon verkkokurssi, joka toimii niin itsenäisenä valmennuksena kuin osana valmennusohjelmaa.