Hanna Brotherus
db6545a678b718bf4421e8fbcb6b431ac7f7b22f

Hanna Brotherus

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Valmennukset

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Hanna Brotherus on tanssitaiteilija, ohjaaja ja koreografi, joka kuuluu kiistatta suomalaisen tanssitaiteen kärkinimiin. Hänen teoksiaan on esitetty mm. Suomen Kansallisteatterissa, Helsingin Kaupunginteatterissa ja Suomen Kansallisoopperassa. Hänelle on ominaista tuoda näyttämölle ammattitanssijoiden lisäksi ihmisiä varsin erilaisista taustoista ja ikäryhmistä. Hänet on palkittu Tanssin maineteko ja Pro Dance -palkinnoilla.

"Työni ydin on toisen ihmisen kohtaamisessa. Intohimoni on saattaa yhteen keskenään erilaisia, eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä."

Hanna Brotherus toimii kehotietoisuusvalmentajana Lääkärikeskus Aavan Virta Valmennuksessa. Hän on arvostettu ja pidetty valmentaja, joka kehittää yhteistyössä lääkäreiden kanssa kehotietoisuutta hyödyntäviä työskentelytapoja. Menetelmissä yhdistyvät tuoreella tavalla taiteen oivallukset, luova ja innostava työtapa sekä terveysalan lainalaisuudet. Hannan valmennuksissa keskitytään itsetuntemukseen, kohtaamiseen ja läsnäolon taitojen kehittämiseen.

Brotheruksen esikoisromaani Ainoa kotini (WSOY 2021) on rohkea teos naisen halusta nähdä itsensä kokonaisena.

"Tässä puhuu nainen, joka ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Hanna Brotherus

Erityismaininnat

Tanssitaiteen maisteri
Koreografi
Ohjaaja
Esikoiskirjailija
Valmentaja
Neljän lapsen äiti

Lisätiedot

Luentojen teemat:

Ainoa kotini – kuka on elämäsi tärkein ihminen

Kosketus, avain kehotietoisuuteen