Janne Engblom Trio
a115e35a62282ce8927b9bf6b0d4261fda07051c

Janne Engblom Trio

Kotimaakunta:

Varsinais-Suomi

Viihdelaji:

Tanssimusiikki, Viihdemusiikki

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Janne Engblom on basisti ja laulaja, joka on soittanut useissa eri kokoonpanoissa, toiminut solistina, biisintekijänä, studiomuusikkona ja kapellimestarina, sekä tehnyt yhteistyötä lukuisien artistien kanssa.

Engblom voitti nuorison taidetapahtuman Beatin kanssa vuonna 1981 (kansallinen kilpailu), tuli toiseksi Syksyn sävel laulukilpailussa 1981, ja edusti Suomea Euroviisuissa Jugoslaviassa vuonna 1990.

Engblom on esiintynyt monilla tuhansilla keikoilla mm. Pori Jazzissa, Baltic Jazzissa (housebändissä 10v.) ja Alandia Jazzissa. Sen lisäksi hän on esiintynyt Ruotsin kuninkaalle.

Kiertueilla mm. Ruotsissa, Venäjällä, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Unkarissa ja Eestissä.

Janne Engblom on toiminut kapellimestarina lukuisissa kabareissa ja revyissä mm. Ihan kuusessa, Reet silmissä, Terveisiä PC:stä ja Onk mulkukka soittanut. Näyttelijöinä ovat olleet mm. Eija Ahvo, Susanna Haavisto, Sinikka Sokka, Jussi Lampi, Veeti ja Puntti Valtonen.

Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Ami ja Monica Aspelundin, Pepe Ahlqvistin, Pirkko Mannolan, Brita Koivusen, Annikki Tähden, Samuli Edelmanin, Tommi Läntisen, Ted Cursonin, Esa Pethmanin, Yoshido Odan (Japanin Mr. blues), Lill Lindforsin, Anna ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Janne Engblom

2 säestäjää

Erityismaininnat

Janne on edustanut yhdessä veljensä Kimin kanssa Suomea euroviisuissa 1990 Jugoslaviassa.

Lisätiedot

Janne Engblom Triolla on erityisen laaja ohjelmisto, joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.
Ohjelmistossa on yli 500 kappaletta ja yli 50 musiikkityyliä. Trio laulaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sen lisäksi löytyy myös kappaleita ranskaksi, espanjaksi, venäjäksi jne. Esitettävä ohjelmisto ...

Katso kuvaus...