Jari & Taika
929f9640bc8269918a6209919a8e2cc25ec65bf66896ddc64ef4051e872b1e3b3b37d25e74f3c335

Jari & Taika

Kotimaakunta:

Häme

Viihdelaji:

Tanssimusiikki

Viihteen teema:

Peruspalvelut, Asiakkaat, Henkilökunta, Pikkujoulut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Jari ja Taika on vuonna 2004 perustettu yhtye, joka soittaa tanssittavaa musiikkia aikuiseen makuun. Lähtökohtana musiikillemme on tanssittavuus, pyrimme soittamaan vaihtelevasti erilaisia rytmejä. Ohjelmistossamme on ikivihreitä vuosien varrelta, joita täydennämme päivän iskelmillä ja omilla sävellyksillä. Esiinnymme pääasiassa tanssilavoilla, ravintoloissa, kesäjuhlilla, pikkujouluissa, perhetapahtumissa ja yritysten järjestämissä tapahtumissa.

Pääsääntöisesti keikkailemme Etelä ja Länsi-Suomen maisemissa, mutta toisinaan käymme esiintymässä myös hieman kauempana.

Yhtyeelle omaleimaisen soundin antavat Jaakko "Jaska" Heikkilän puhaltelemat saksofonisoolot. Tanssittavat tahdit takaa rumpali Hannu Karvia, juurevat bassokuviot näppäilee Jukka Kaurila ja solistina häärii Jari Mustajärvi, joka soittaa myös harmonikkaa.

Yhtyeen puuhamiehenä häärii Jari Mustajärvi, jolle musiikki on ollut rakkain harrastus pikkupojasta lähtien. "Aloitin esiintymisen noin 5- vuotiaana siskolta lainaksi saadulla haitarilla" kertoo hän. Esiintymistilaisuuksina toimivat sukujuhlat ym. tapahtumat, joissa ihmisiä oli koolla.

Hannu Karvia on pitkän linjan muusikko, joka on keikkaillut ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

* Jari Mustajärvi
   
laulu, harmonikka

* Jukka Kaurila
   
basso, laulua

* Jaakko Heikkilä
   
saksofoni

* Hannu Karvia
   
rummut

Erityismaininnat

Jari & Taika osallistui vuonna 2012 kappaleella "Aamuyön ikuisuus" YLEn järjestämään Uuden Musiikin kilpailuun, jossa haettiin Suomen edustajaa keväällä järjestettävään Eurovision laulukilpailuun. Kappale sijoittui kilpailussa 12 parhaan joukkoon ja oli muutaman viikon ajan radio Suomen soitetuin levy. ...

Katso kuvaus...

Lisätiedot

Yhtyeen valttina on monipuolisuus. Ohjelmistossamme on päivän iskelmiä, ikivihreitä vuosien varrelta, omia sävellyksiä ja viihdemusiikkia, joista rakennamme tilaisuuden luonteen ja asiakkaan toiveet huomioiden sopivan ohjelmiston.

Kappalevalinnoissa kiinnitämme erityistä huomiota musiikin ...

Katso kuvaus...