Kahden markan mummot
fcf6b252b0c587abe846d0c2fbf8b2cdb29ca0bbee07861ec1b5b66ff87ab5adb0c412ef9a6e549f

Kahden markan mummot

Kotimaakunta:

Itä-Uusimaa

Viihdelaji:

Koomikot

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Kahden markan mummot - Todella karmeeta show on kahden koomikon, näyttelijä Ria Katajan ja näyttelijä Minna Kivelän ideoima show, joka perustuu muutamaan ennalta tehtyyn sopimukseen ja loput improvisaatioon. Mummo-show on paikka, jossa tyhmät jutut, kahden markan hahmot ja suodattamaton tajunnanvirta kohtaavat. Tuula ja Pirkko on kunnianosoitus hömelöydelle, elämänilolle, omaehtoisuudelle sekä itsemääräämisoikeuden tärkeydelle.

Tuula ja Pirkko ovat kumpikin n. 80-vuotiaita vireitä mummoja Ala-Vittulasta. He ovat koko elämänsä kulkeneet yhdessä, jo alakoulusta asti. He eivät oikeastaan edes pidä toisistaan mutta joutuvat usein käytännön pakosta toistensa seuraan. Tuula ja Pirkko ovat tunnettuja siitä, että he puhuvat mitä sylki suuhun tuo. Ja sehän tuo. Tuula rakastaa Cindy Crawfordia sekä turvavälejä, Pirkko ei anna arvoa lastenlastensa piirustuksille eikä savitöille. Koronaepidemia on lukinnut heidät koteihinsa ja siksi he ovat päättäneet kaivella esille lautapelit ja kaikki kiinnostavimmat TV-visailut ja suunnata kohti Zoom-palaverien tuomia mahdollisuuksia.

Tuula ja Pirkko nähtiin ensimmäisen kerran Pentti Järvisen käsikirjoittamassa esityksessä Punkkuelämää. ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Ria Kataja

Minna Kivelä

Erityismaininnat

Ria Kataja valmistui Tetterikorkeakoulusta vuonna 2000 ja on siitä lähtien toiminut freelancerina. Ria on monille tuttu TV:stä (mm- Taivaan Tulet, Kotikatu, Ketonen ja Myllyrinne, Ex-onnelliset, Vedetään hatusta, Kaverille ei jätetä) ja elokuvista (mm. Musta jää, Kerron sinulle kaiken, Ihmisen osa, Yösyöttö, ...

Katso kuvaus...

Lisätiedot

Ria ja Minna räätälöivät esityksen tilaajan tarpeiden mukaiseksi. Toiveita saa esittää ja myös esityksen kesto sovitaan yhdessä.