Kullervo Kärp: Maailma loominen
1952a185302b9aa8103e4166b10e7dd88cb8cd486915c7e843a39916e64b7fcb0dbc1179ad39c3e5

Kullervo Kärp: Maailma loominen

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Erikoisohjelmat, Koomikot

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Näyttelijä Juha-Pekka Mikkolan (Syke, Salatut elämät) vuodesta 2002 pyörittämä Kullervo Kärp, Maailman loominen -esitys perustuu lapselliseen huumoriin, joka syntyy hieman nuhjuisen mutta yritteliään nukketeatteritaiteilijan Kullervo Kärpin yrityksistä loihtia mukana kannettavan lavakehikkonsa kätköistä katsojien eteen spektaakkelimaista teatteritaidetta.
"Maailman Loominen" on ainutlaatuinen sekoitus taitoa, tahatonta huumoria, konstailematonta yleisökontaktia ja kielirajat ylittävää kekseliäisyyttä.

Haluttaessa esitykseen voidaan ujuttaa tilaajaan liittyvää teksti- tai kuvamateriaalia (päivänsankarin valokuva, firman logo...).
Kullervo on esiintynyt niin syntymäpäivä-, hää-, pikkujoulu-, kuin seminaaritilaisuuksissakin. Esimerkkeinä firmoista vuosien varrelta mm. Turun kaupunki, Tuloskone, Kesko, Silja Line, Orion, Traduct, Naantalin Kylpylä, TYKS, TietoEnator, YIT, Osuuspankki, Neste Oil, Vivoxid, Tapio-konserni, Adven, Sweco, Tapiola-yhtiöt.

Kokoonpano

Juha-Pekka Mikkola

Erityismaininnat

"Kärpin ainutlaatuinen muotokieli loihtii esiin primaalisia vaistoja, jotka auttavat katsojaa löytämään oman sisäisen ugrinsa. Tätä esitystä ei voi sanoin kuvata, se täytyy kokea!"
- Artistica Fennobaltica palkintoperustelut v. 2011

"Jos nauru pidentää ikää, niin viimeisissä pikkujouluissamme ...

Katso kuvaus...

Lisätiedot

Kullervon oheen on tarjolla myös TANSSINOPETTAJA BORIS, joka camp-henkisesti opastaa juhlakansan diskomusiikin saloihin. (Kesto n. 15 minuuttia)