Melkein kaksoset
230a52031efba3e24c2b24af9fa4ad4f73672048

Melkein kaksoset

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Koomikot

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Improduo Melkein Kaksoset

Vauhtia, naurunrämäkkää, tavallisia ja epätavallisia tilanteita ja/ tai tunnelmallista tarinointia illan tullen. Kerro kaksosille toiveesi tilaisuutesi yllättävimmästä ohjelmasta! He toteuttavat sen riemurinnoin improvisaation pyhässä hengessä!

Keitä kaksoset ovat?

Jaana Saarinen syntyi kaksosista ensimmäisenä, pikkuisen etuajassa! Lapsesta asti hän sitten onkin näytellyt, joka paikassa missä on voinut, teatterissa, telkkarissa ja leffoissa. Omalla ajallaan hän on kuitenkin Jaana. Improvisatoorinen elämä on ehdottoman herkullista, saa tehdä ja puhua mitä mieleen juolahtaa ja kovasti nautinnollista se on Melkein Kaksoset-duon kanssa.

Elina Aalto - kaksosista piirun verran myöhemmin syntynyt - on näyttelijä, joka rakastaa puhumista ja laulamista.

Lempilajinsa improvisaation lisäksi hänet on nähty ahkerasti musikaalilavoilla mm. Helsingin ja Turun Kaupunginteattereissa ja hänen ääntään voi kuulla lukuisissa äänikirjoissa ja mainoksissa. Elina on tunnettu iloisista nauruhepuleistaan ja iloa hän haluaa levittää myös ympärilleen. Siinä oivana työkaluna toimii Improduo Melkein Kaksoset.

Kokoonpano

Jaana Saarinen

Elina Aalto

Erityismaininnat

Jaana Saarinen TV:stä ja teatterilavoilta tuttu näyttelijä. Yksi Jaanan tunnetuimmista televisiorooleista on Salatut elämät -televisiosarjan Maarit Salin.  Jaana on voittanut Venla-palkinnon v. 2007 parhaasta naispääosasta roolistaan Hopeanuolet-sarjassa. Lisäksi hän on voittanut Kultaisen TV:n v. 2009 ...

Katso kuvaus...

Lisätiedot

Esityksen kesto ja sisältö räätälöidään toiveitten mukaiseksi