Mikko Kuustonen
10a5fad164f122ccc309f3cd60d6a402b2094eef

Mikko Kuustonen

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Viihteen teema:

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Mikko Kuustonen on sytyttävä puhuja ja karismaattinen esiintyjä. Hänelle on luontevaa liikkua vankan kokemuksen ja osaamisen sekä oivaltavien tarinoiden maailmassa. Suuri yleisö tuntee Mikon lauluntekijänä, esiintyvänä artistina ja tv-persoonana. Taustalla on myös kahden vuosikymmenen yrittäjyys ja vahva meriitti luennoitsijana.

Mikko avaa puheenvuoroissaan luovien yhteisöjen metodeja arjen työkaluiksi. Esimerkit nousevat niin bändeistä kuin tv-työstäkin. Yhteisöjen kehittäminen, ideoiden jalostaminen ja kommunikaatio ovat keskiössä. Perinteisen luentomuodon hän elävöittää mieluiten musiikilla, valokuvilla tai vierailla. Kuustonen kokoaa tarinat, laulut ja kuvat matkakertomukseksi jonka ydin on yksinkertainen: olennaista on olla tänään elossa ja totta.

Onnellisuudesta ja arkisen elämän merkityssyvyydestä puhuessaan Mikko kokee olennaisena oppimisen lähteenä kahden vuosikymmenen kokemukset kehitysyhteistyöstä.  Näkökulman vaihtaminen on loistava työkalu asenteen kehittämisessä. Suhteellisuuden, perspektiivin ja kehitysmaakokemusten kautta oivallamme kuinka pysyvää muutosta parempaan rakennetaan ja mitä voimme oppia vaikkapa afrikkalaiskylien arjesta omaan arkeemme:
Katso kuvaus...

Kokoonpano

Mikko Kuustonen

Erityismaininnat

6 kutalevyä
2 platinalevyä
Suomen Itsenäisyyden juhlarahaston tunnustuspalkinto 1987
Emma-palkinto, Vuoden teos Taivas Varjele 1991
Vuoden Viihdyttäjä 1993
Vuoden Laulelmatekijä 1994
YK:n Hyväntahdon Lähettiläs 1998
Suomen Kristillisen Rauhanliikkeen Rauhanpalkinto 1999

Katso kuvaus...

Lisätiedot