Milan "Miso" Misic
d8502b7d774861547d38343645a9f52b163d08cd

Milan "Miso" Misic

Kotimaakunta:

Varsinais-Suomi

Viihdelaji:

Pianistit, Viihdemusiikki

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Milan "Miso" Misic

Kroatiasta kotoisin olevaan Milan "Miso" Misiciin tarttui jo kuusivuotiaana musiikin kipinä ja hän alkoi soittaa kansanmusiikkia mandoliinilla paikallisen kulttuuriyhdistyksen nuorimpana jäsenenä. 8-vuotiaana instrumentteihin tuli mukaan myös hanuri. Kun poika täytti 12 vuotta, alkoivat rummut soida paikallisessa nuoriso-orkesterissa.

14-vuotiaana Miso alkoi opiskella trumpetin soittoa Sisakin musiikkiopistossa, josta tie kulki Kroatian pääkaupunkiin Zagrebiin. Samassa kaupungissa Miso tutustui orkesteriin, joka esiintyi silloin tällöin myös Suomessa. Orkesteri tarvitsi ammattitaitoista täydennystä ryhmäänsä, ja niinpä Miso 20-vuotiaana löysi itsensä Suomesta sähköbasson soittajana.

Oltuaan jonkin aikaa Suomessa Miso tutustui tuon hetken yhteen Suomen suosituimpaan solistiin Laila Kinnuseen ja päätti perustaa vuonna 1970 yhteisen orkesterin Lailan kanssa.
 
 

1970-1975

1970-luvun alku meni keikkaillessa yhdessä Lailan kanssa. Miso säesti Lailaa soittaen orkesterissa trumpettia ja bassoa. Pari sai yhteisen ihanan tyttären Milanan ja naimisiin pari päätyi v. 1971. Lisäksi Miso soitti Esa Katajavuoren, Antti Hyvärisen ja soul-orkesteri ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Milan "Miso" Misic

Erityismaininnat

Lisätiedot

Milan "Miso" Misic on pitkän linjan muusikko. Misolla on kokemusta erilaisista instrumenteista, joista hänen nykyinen instrumenttinsa on piano, ja hän onkin esiintynyt pianobaareissa ympäri Eurooppaa uransa aikana.

Mison karismaattinen lauluääni, laaja repertuaari eri kansainvälisistä musiikkilajeista ja ...

Katso kuvaus...