Pikailtamat
30335eb136f2c5f7fa3429dce9f15bea836f81d3

Pikailtamat

Kotimaakunta:

Pirkanmaa

Viihdelaji:

Koomikot

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Pikailtamat on täysin uusi esitys, jossa laulu ja nauru raikaavat samassa paketissa.
Stand up-komiikkaa ryydittää monipuolinen musiikki, ja saattavatpa laulut antaa aihetta komiikkaankin. Joka tapauksessa viihdyttävä paketti pysyy kasassa, kun lavalla on kaksi estradiviihteen ammattilaista!

Laulusta ja musiikista vastaava kitaristi Janne Laurila on Tampereella asuva muusikko, joka on parinkymmenen vuoden keikkaillut ympäri Suomea mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa. Omien laulujensa lisäksi hän esittää tyylikkäästi valittuja lainakappaleita vanhasta rock and rollista kotimaisiin klassikoihin!

Naurattaja Petri Hankonen on Uutisvuodon käsikirjoittajanakin mainetta niittänyt stand up -koomikko, jolla on takanaan jo yli 700 keikkaa niin komediaklubeilla, yritysjuhlissa kuin yksityistilaisuuksissa. TV:n Stand up-ohjelmistakin tuttu Petri seilaa varmoin ottein vaarallisilla vesillä ja uskaltaa värittää ronskisti myös viivojen yli, kuitenkin aina hyvän maun rajoissa. Keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli, sillä tarjolla ei koskaan ole kädenlämpöisiä keitoksia, vaan tämä komediasoppa kiehautetaan aina sataan asteeseen! Petri on sekä turvallinen että vaarallinen herrasmies ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Laulaja-lauluntekijä Janne Laurila

Stand up-koomikko Petri Hankonen

Erityismaininnat

Lisätiedot

Mukana kulkee tarvittaessa esitykseen soveltuva äänentoisto