PreesensLAB
af222bb16c47e8f25dc3662eaa1d7b46e396093f

PreesensLAB

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Valmennukset

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Preesens on aikamuoto, joka ilmaisee, että jotakin tapahtuu nyt.
Mitä sinussa tapahtuu juuri nyt, oletko itsellesi ja muille läsnä?

Hanna Brotherus ja Mikko Kuustonen toteuttavat yhdessä elämyksellisen kokonaisuuden, jonka keskiössä on kommunikaatio sekä merkityksellinen läsnäolo.

Taiteilijapariskunta kuljettaa intensiivisesti yleisöään tarinoiden, musiikin, liikkeen ja oivallusten kautta. Työskentely kyseenalaistaa ajattelumme itsestäänselvyyksiä ja toimintamalleja sekä yksilötasolla että yhteisöissä. Tarkastelussa ovat konkreettisin esimerkein sanaton viestintä, ymmärretyksi tuleminen ja ideoiden jalostamisen taito.

Hanna Brotheruksen ja Mikko Kuustosen tarjoama koulutus soveltuu erityisesti yhteisöille, joissa luovuuden säilyttäminen ja vahvistaminen ovat tärkeitä. Valmennus tarjoaa voimaannuttavan kokemuksen ja vahvistaa yhdessä toimimisen työvälineitä.

Kokoonpano

Hanna Brotherus 

Mikko Kuustonen 

Erityismaininnat

Hanna Brotherus on kehotietoisuusvalmentaja Aava Virrassa, ohjaaja, koreografi ja neljän lapsen äiti, joka kuuluu kiistatta suomalaisen tanssitaiteen kärkinimiin.
"Työni ydin on toisen ihmisen kohtaamisessa ja vuorovaikutuksessa. Intohimoni on saattaa yhteen keskenään erilaisia, eri-ikäisiä ja ...

Katso kuvaus...

Lisätiedot

Esityksen kesto tilaajan toiveiden mukaan