Sallad
88070560d6aaf66859696c54dd01310f73644c66364f5a1d50a658ff06ade29daf12c25c21de114d

Sallad

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Bile/Rock/Pop

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Sallad on perustettu vuonna 2005 ja noussut yhdeksi maan halutuimmista bilebändeistä. Orkesteri tunnetaan huimasta muuntautumiskyvystä: energisen nykypopin ja rockin lisäksi lanteita keinutetaan espanjaksi ja portugaliksi lauletuilla lattareilla sekä haluttaessa perinteisemmällä tanssimusiikilla.

Sallad on esiintynyt myös maan eturivin artistien kanssa. Bändin vierailevina solisteina ovat käyneet mm. Pete Parkkonen, Diandra, Anna Puu, Petra, Vicky Rosti ja Paula Koivuniemi.

Bändin laaja ja monipuolinen ohjelmisto on kerrytetty Itämeren laivoilla ja lukuisilla yritys- ja hääkeikoilla. Lisäksi Salladille voi tulla huutelemaan toiveita illan aikana, yllättävätkin kappaleet saattavat onnistua! Bändi valitsee soitettavat kappaleet aina paikan päällä tilaisuuden ja yleisön mukaan - tilaajan toiveet huomioiden.

Soitamme oletuksena 2 x 45 min. setit mutta voimme räätälöidä soittomäärää tilaisuuden ja sopimuksen mukaan.

Kokoonpano

Henna Juvonen, laulu

Luis Herrero, laulu

Toni Lunden, kitara ja laulu

Jussi Liimatainen, koskettimet ja laulu

Pasi Huttula, basso ja laulu

Jari Salminen, rummut ja laulu

Erityismaininnat

Salladilla on ollut oma liveklubi Belge- ja Vltava-ravintoloissa. Lisäksi bändi on esiintynyt useana kesänä Mummotunnelissa artistivieraiden kanssa.

Lisätiedot

Bändin jäsenet soittavat ja laulavat myös monissa muissa kokoonpanoissa, kuten Poets Of The Fall, Anna Puu, Petra, Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet ja Knipi.

Salladia on mahdollista saada myös eri kokoonpanoissa, triona, kvartettina ja kvintettinä!