Sonja Lumme
b1c16753f8776ab41f2156723ca3ad12c8d3fd61177ccecaec32c54b82d5aaafc18a2dadb753e3b1

Sonja Lumme

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Juontajat, Valmennukset

Viihteen teema:

Peruspalvelut, Asiakkaat, Henkilökunta, Pikkujoulut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Televisiosta, teatterista ja konserttilavoilta tuttu Sonja Lumme on omassa elementissään myös puhujana. Aiheisiin paneutuminen, loistava tilanne- ja huumorintaju sekä erinomainen kielitaito (suomen lisäksi täydelliset ruotsi ja englanti), tekevät hänestä sanavalmiin ja sujuvan esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Intohimoisena puutarhurina tunnettu Sonja on toimittanut ja juontanut suosittua "Ihana Piha"-puutarhaohjelmaa MTV3:lla yhteensä neljä kautta, 41 jaksoa.

Radio Novan "Vihreä hetki"-ohjelmassa hän neuvoi kuulijoita puutarha-asioissa vuosina 2011-2012. Vuonna 2013-14 nähtiin ruudussa "Sonjan Puutarha", jossa tekemisen meininki oli mukaansatempaavaa ja pääosan esittäjällä kädet kyynärpäitä myöten mullassa!
Vuodesta 2014 Sonja on toiminut myös 1,4 miljoonaan omakotiin jaettavassa Piha ja pientalo-lehden puutarhatoimittajana.

Sonja on kirjoittanut jo neljä kiitettyä puutarhakirjaa. Lämminhenkinen ja maanläheinen hyötykasvien kasvatukseen keskittyvä teos 'Satoa saunan takaa - kasvata itse parhaat yrtit ja vihannekset' (Tammi) nousi heti listojen myydyimmäksi puutarhakirjaksi ja alan ammattilaistenkin ylistämäksi tietoteokseksi. Ensimmäinen painos ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Sonja Lumme

 

Erityismaininnat

Ihana Piha, Sonjan puutarha ja Lumpeen kukat TV-ohjelmat
Vihreä hetki, Radio Nova

Neljä puutarha-aiheista kirjaa

Lukuisia puutraha-aiheisia luentoja 

Lisätiedot