Stand up koomikko Tommi Hemmilä
a009b39852acf9de0a6b7c938e73c22946218e7e496e12e465caacd0ce0d90f2bc91a4bd4ff27573

Stand up koomikko Tommi Hemmilä

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Koomikot

Viihteen teema:

Peruspalvelut, Asiakkaat, Henkilökunta, Pikkujoulut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Tommi Hemmilä on kylännaisten ja -miesten kanssa kasvanut herrasmies Keltakankaalta. Sittemmin helsinkiläistynyt Tommi on jo varhaisnuoruudesta lähtien oppinut lukemaan etenkin naisten, henkisiä tarpeita. Tämä Keltakankaan vuoden huvittaja tittelin voittaja osoitti monipuolista verbaalista lahjakkuutta jo yläasteella.

Tommi taluttaa yleisönsä häpeilemättä myös hyvin arkisten asioiden ympärille, tarkastellen niitä kriittisesti ja kulttuurillisesti eri perspektiiveistä. Kyytiä saavat esimerkiksi naisten ja miesten väliset tabut, jännitykseen, vuorovaikutukseen ja tutustumiseen sekä vanhenemiseen liittyvät ongelmatilanteet. Erikoisuuksiakin löytyy mm. karavaanari -aihepiirin ympäriltä.

Tommi on esiintynyt paljon yhdistysten ja firmojen tilaisuuksissa. Lisäksi Tommi on tuttu näky synttäreillä. Viime aikoina tie on vienyt enemmissä määrin ravintoloihin, joissa Tommi hyvän naistuntemuksensa johdosta luovii kuin kala vedessä.

Matkustusrikkaan työtaustansa kautta Tommi omaa poikkeuksellisen monipuolisen ja laajan kulttuurikokemuksen. Tommi on käynyt 63 eri maassa, sekä asunut mm. Argentiinassa. Tämä näkyy ennakkoluulottomana sisällön tuottamisena ja loistavana ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Mies ja mikrofoni

Erityismaininnat

"Kovasti vaimon kanssa tykättiin. Porukka tykkäsi. Paperimies jutut oli kohdillaan. Ja sopi kaikkiaankin tosi hyvin ohjelmaan ja aikatauluun. Nauratti kun vaimolla oli jostaan syystä jäänyt käsitys ettei paljon olis alapää huumoria. No olihan sitä mutta oli hauskasti kerrottu eli tykkäsi paljon. Ihan ...

Katso kuvaus...

Lisätiedot

Espanjan kieli erittäin hyvän englannin lisäksi. En juuri kiroile, enkä huuda. Siten voin esiintyä kaikenlaisille yleisöille (myös alaikäisiä tai lapsia joukossa)