PALUU  

STARPOINT OY

StarPoint Oy perustettiin vuonna 2009 valtakunnalliseksi esiintyvien artistien ja artistiryhmien markkinointiyhtiöksi.

StarPoint Oy yhdistää helpolla ja täysin uudenaikaisella tavalla viihdepalveluja tuottavien artistien palvelutarjonnan kohtaamaan kotitalouksien, yritysten/yhteisöjen sekä hotelli- ja ravintola-alan toimijoiden kysynnän valtakunnallisesti.

StarPoint Oy on luotettava kumppani, sillä henkilöstöllämme on kymmenien vuosien kokemus sekä viihteen, palvelutuotannon että tietotekniikan aloilta.

Toiminta-ajatus

StarPoint Oy tuo suomalaisen viihdemaailman taitajat helposti ja luotettavasti jokaisen ulottuville nykyaikaisia menetelmiä, sekä valtakunnallista ja tehokasta markkinointia hyödyntäen. Jatkuvalla ja systemaattisella asiakaspalautteen keruulla kehitämme omaa toimintaamme, sekä luomme artisteille hyvät lähtökohdat edelleen kehittää omaa palvelutarjontaansa aiempaa asiakaslähtöisemmin.

 1. Visio

  StarPoint Oy:n visio on olla alansa suurin toimija ja markkinajohtaja Suomessa.

 2. Missio

  StarPoint Oy:n missiona on saada artisteille mahdollisimman hyvä näkyvyys, löydettävyys ja tilattavuus jatkuvan ja tehokkaan markkinoinnin keinoin.

 3. Arvot

  Läpinäkyvyys

  StarPoint Oy:n toiminta on kaikilta osin läpinäkyvää.

  Ymmärtäminen

  Uusien markkinoiden laadukas palveleminen edellyttää jatkuvaa palautteiden ja ideoiden keräämistä sekä niihin reagointia.

  Laatu

  Toimintaa ohjaa laatuajattelu, jonka strategisena välineenä käytämme systemaattista palautteen keruujärjestelmää. Asiakkailta saatu palaute toimitetaan myös artisteille ohjaamaan heitä tuotteistamaan omia viihdepalveluja aiempaa asiakaslähtöisemmin.

YHTEYSTIEDOT

StarPoint Oy
puh. 024 809 2220
Y-tunnus 2307732-6
info(at)starpoint.fi

Ohjelmatoimitukset ja myynti
Heidi Leppänen
puh. 024 809 2220
heidi.leppanen(at)starpoint.fi

Liittyminen ja artistisopimukset
Tomi Leppänen
puh. 024 809 2220
tomi.leppanen(at)starpoint.fi

Sinun Tähtesi - Starpoint.fi