Popkorn
cdb9a488f498b61ef129839a102e864b79612a69

Popkorn

Kotimaakunta:

Varsinais-Suomi

Viihdelaji:

Bilebändit

Viihteen teema:

Peruspalvelut, Asiakkaat, Henkilökunta, Pikkujoulut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Popkorn on Bilebändi isolla B:llä. Bändissämme yhdistyy räjähtävän hyvä meininki, ammattitaito ja erityisesti loistavaa fiilistä tuova musiikki.

Bilebändinä tuomme mukanamme mehevän setin tämän hetken listahittejä, jotka saavat juhlatunnelman korkealle ja suomalaisen kankeampiinkin lanteisiin rytmiä.


Koko bändimme idea ja biisivalikoima on tuore, koska emme halua puuduttaa juhlijoita kuluneilla valinnoilla. Toki mukaan mahtuu muutama menneidenkin vuosien hitti, mutta niin että kokonaisuus pysyy mielenkiintoisena, ja kukaan ei nukahda ainakaan meidän ansiostamme pöytään.

KEITÄ ME OLEMME?

Bändimme pistettiin kasaan virallisesti vasta vuonna 2011, mutta sitäkin enemmän olemme ehtineet olemaan erilaisissa jutuissa mukana. Popkornin voisi luokitella coverbändiksi, housebändiksi, taustabändiksi, eeppiseksi uuden ajan bilebändiksi, ehkä jopa Suomen parhaaksi bilebändiksi! Yhtye on soittanut yli 40 tähtiartistin kanssa yhdessä mitä erilaisimmissa projekteissa.

Popkorn esiintyy 6-8 henkisenä.

Kokoonpano

Kadi, laulu

Ilmo, laulu

Miika, koskettimet

Jura, kitara

Jussi, basso

Josu, rummut

Teemu, saksofoni

Janne, trumpetti

Erityismaininnat

Niinistön vaalikiertue 2011-2012

Finnhits 2012 kiertue
* Eini
* Virve Rosti
* Danny
* Tapani Kansa
* Frederik

 

Lisätiedot

"Meillä oli ilo tutustua bändiin talvella 2011-2012 tehdessämme Suomelle uutta presidenttiä. Bändi oli kantavana voimana Niinistön vaalijuhlakiertueella ja osoitti kaikissa toimissa huippuammattitaitoa ja erinomaista sopeutumista nopeasti vaihtuviin keikkaolosuhteisiin. Bändi soitti omaa ohjelmistoaan sekä ...

Katso kuvaus...