Uptown Seven
65f40c35951d7d0091c8a15af636d4b4c31ab168ab58d3c10c516b8495c8953a61f22576d18599ac

Uptown Seven

Kotimaakunta:

Varsinais-Suomi

Viihdelaji:

Bilebändit, Viihdemusiikki

Viihteen teema:

Peruspalvelut, Asiakkaat, Henkilökunta, Pikkujoulut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Uptown Seven on Turun seudulta kotoisin oleva Groove-henkinen bändi, jonka ohjelmisto koostuu pääasiassa Soul, Funk,Motown -tyylisestä musiikista. Joukkoon mahtuu toki ripaus rokkia, pikkuisen poppia ja jokunen balladikin.

Ohjelmistosta on pyritty tekemään monipuolinen,viihdyttävä ja mukaansa tempaava, joten tyyliä ei ole haluttu rajata liian tiukasti. Oman Groove -perusohjelmiston lisäksi soittolistalta löytyy tarpeen vaatiessa myös perinteistä tanssimusiikkia, (valssia humppaa, tangoa, iskelmää... jne.) sekä tietysti myös bilemusaa, kunnolla kannat kattoon meiningilla.

Nimensä mukaisesti bändissä on seitsemän jäsentä. Kaikki ovat aktiivisia, pitkän linjan musiikin harrastajia, joista kukaan ei tee tätä ainoana leipätyönään, vaan rakkaudesta musiikkiin. Jokaisella on luonnollisesti oma erilainen musiikkitaustansa, ja vuosien varrella kullekin jäsenelle on kertynyt jos jonkinmoista bändi- ja keikkakokemusta, ihan perinteisistä lavatanssi keikoista rankempaakin rokkiin.

Näin laajalta kokemuspohjalta on hyvä ponnistaa keikalle kuin keikalle. Tähän U7 -porukkaan, nämä ihmiset on kasannut yhteen halu soittaa erilaista, vähän "Groovimpaa" musiikkia.

Kokoonpano

Marjo Ahokas : Laulu

Kirsimarja Alonen : Laulu

Tuukka Kivimäki : Kosketinsoittimet

Mika Talvenheimo : Kitara

Kari Lehtinen : Basso

Olli Kokkinen : Rummut

Vesa Ahokas : Lyömäsoittimet

Erityismaininnat

Lisätiedot

Liitteet