Hanuristi Seija Vesterinen
b6e7a22c25e9e7146913841b0995288c688f9bf8

Hanuristi Seija Vesterinen

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Trubad. & Duot

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Hanuristi Seija Vesterinen - Kolme vuosikymmentä ammattikeikkailua
 
Jos suomen kevyenmusiikin sektoria halutaan hieman lähemmin tarkastella voidaan todeta, että ylipäätänsä maamme koko musiikin kulttuuri ja sen kansallinen leima on hyvin omaperäistä ja rikasta. Soittimista hanuri ja sitä osaavasti soittava pelimanni heläyttää ilmoille tärkeän ja olennaisen osan suomalaisuutta kertaheitolla.

 
Hanurinsoittajien taso maassamme on tänään hyvin laaja aina kansanmusiikista klassisen kautta jazziin. Seija Vesterinen on tehnyt pitkän päivätyön keikkamuusikkona ammattimielessä. Seija on toiminut muusikkona aikakaudella, jolloin keikkaa oli jokapäivä.
 
Seija Vesterinen on aito tamperelainen. Lapsuus ja nuoruus tuli vietettyä Tampereella. Musisoinnin Seija aloitti 5-vuotiaana ksylofonilla, josta sittemmin siirtyi 9-vuotiaana pianohanurin pariin. Muutamaa vuotta myöhemmin pianohanuri vaihtui näppäinhanuriksi, jolloin alkoi myös sen varsinainen soitonopiskelu Raimo Niemisen johdolla.

- Opettajani Raimo Niemisen innostuksella liityin 15-vuotiaana tamperelaisen "Sointutytöt"- nimiseen tyttöbändiin hanuristiksi. Keikkailin tässä bändissä ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Seija Vesterinen

Erityismaininnat

Äänilevyt
 
Lady Vesterinen
Lady Seija Vesterinen myötätuuleen 

Lisätiedot

Seija on alalla tunnettu tekijä. "Seijalla on ohjelmistona perisuomalaista vanhaa tanssimusiikkia mm. Kärjen, Malmstenin, Laihasen ym. musiikkia. Tällä alueella Seija Vesterinen on taidokas pitkän linjan muusikko, varmasti hyvin edustava ja tyylikäs hanuristi."