Peter Bulmon
59000eab415c2d80312628dddecd2ee4e6596352

Peter Bulmon

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Pianistit, Viihdemusiikki

Viihteen teema:

Peruspalvelut, Asiakkaat, Henkilökunta, Pikkujoulut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Olen pianotaiteilija ja viihdyttäjä Peter Bulmonalun perin kotoisin Bulgarian Montanasta ja asunut Suomessa vakituisesti jo vuodesta 1988 lähtien.

Koulutukseltani olen pianonsoiton maisteri sekä kapellimestari, jotka tutkinnot suoritin Sofian musiikkiakatemiassa. Nuoruusvuosinani kiersin maailmaa alan huippua edustavien tanssi-sekä konserttiyhtyeiden jäsenenä.

Minulla on ollut etuoikeus saada vastaanottaa palkintoja monenlaisista musiikkikilpailuista ja festivaaleilta, joita pidän suuressa arvossa ja tunnustuksena työstäni ja siinä saavuttamastani menestyksestä.

Viimeiset 12 vuotta olen soittanut korkealuokkaisissa pianobaareissa ja risteilyaluksilla eri puolilla maailmaa, mutta esiinnyn edelleen myös tanssipaikoilla ja ravintoloissa.

Olen kerännyt maailmalta vaikutteita ohjelmistooni ja pystyn luomaan viihdyttävän, tarvittaessa koko illan, esityksen mihinkä tilanteeseen tahansa.

Ohjelmistossani on yli 900 sävelmää, joita esitän jopa 14 eri kielellä. Ohjelmisto koostuu tyylilajeista pop, rock, blues, disco, jazz, country, mihin repertuaariin kuuluu myös suuri määrä Suomalaista musiikkia.

Toivon teidän kiinnostuvan minusta ja olen valmiina viihdyttämään, ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Peter Bulmon

Erityismaininnat

Klassinen Pianisti -kilpailu, kultaa

Kuorokapelimestari kuorofestivaaleista, kultaa

Rock -kappaleella bändin kanssa, kultaa

Monia diplomeja eri festivaaleista ja tapahtumista

Lisätiedot

PIANOBAR ENTERTAINING!

Voin ottaa mukaan oman pianon tilaisuuksiin joissa ei ole pianoa.