Duo King Drapes
784e9240155834852dff458a730cceb50229df3200fd4b4549a1094aae926ef62e9dbd3cdcc2e456

Duo King Drapes

Kotimaakunta:

Varsinais-Suomi

Viihdelaji:

Trubad. & Duot

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Duo King Drapes - viihdyttäjä vuosien kokemuksella.

Duon musiikillinen linja on soittaa Rockabillyä/rautalankaa/Rock & Rollia, englannin- ja suomenkielellä. Musiikissa on aistittavissa vanhan ajan pelimannihenki, hauskanpito ja vauhdikkuus. 

King Drapes on duona tai triona heittänyt runsaat kolmesataa keikkaa Suomessa, Englannissa, Ruotsissa , Bosniassa ja Virossa. Yleisöä on viihdytetty festareilla, ravintoloissa, autotapahtumissa, ulkoilmatapahtumissa, laivoilla (Silja & Viking Line), häissä, firmojen tilaisuuksissa, pubeissa yms. onpa bändi jopa pari kertaa vilahtanut televisiossa sekä käynyt viihdyttämässä rauhanturvaajia Bosniassa.

King Drapesin musiikkia on julkaistu 29 virallisella julkaisulla. Pitkäsoittoja, sinkkuja ja biisejä kokoelmalevyillä. Lisäksi King Drapes soittaa taustabändinä suomestakin kultalevyjä pokanneen brittiyhtyeen, Matchboxin alkuperäisjäsenen Wild Bob Burgosin sooloalbumilla.

Musiikki on kerännyt positiivisia arvosteluja eri maiden alan musiikkilehdistössä, levyjä on soiteltu musiikkiohjelmissa ja onpa biisi päätynyt brittiläisen radio-ohjelman tunnariksikin. Yhtyeen tuotantoa on ollut ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Sami Savolainen (C.R.S)
 laulu & kitara

Jani Kallila
kontrabasso, taustalaulu

Erityismaininnat

Useita julkaistuja levyjä eri levy-yhtiöiden toimesta. Satoja esiintymisiä ulkomailla, laivoilla (Viking Silja), lavoilla, festareilla, pubeissa, yksityistilaisuuksissa (häät, vuosijuhlat, yritystilaisuudet), kaupunkitapahtumissa, markkinoilla....onpa jopa käyty viihdyttämässä rauhanturvaajia bosniassa ja ...

Katso kuvaus...

Lisätiedot

Soundimme on yhtä tukeva kuin soittaessamme trio King Drapesina, sillä käyttämämme tekniikka generoi bassokuviot sähkökitaran soitosta automaattisesti.

Olemme Takuuvarma viihdyttäjä.

Youtube videot

King Drapes-Power Meet Boogie