Grupo Elegante da Lobas
d14e4ea96f0de32be5a248e7ee46274c3470d35d9a7cc1dd44ff5ed66a3ad5eb47b9503c62bd3372

Grupo Elegante da Lobas

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Erikoisohjelmat

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Grupo Elegante Forca das Lobas

Syksyllä 2008 perustettu kuuden aikuisen naisen esiintyvä ryhmä sai pilke silmäkulmassa nimekseen Forca das Lobas, joka tarkoittaa aikuisten naisten voimaa – nimenomaan sitä Vahvat naiset ryhmämme edustaa! Sanatarkasti käännettynä loba tarkoittaa naarassutta, mutta Brasilian kuumien sambarytmien synnyinmaan slangissa se on kunnioittava kutsumanimi Aikuiselle Naiselle.

Mallin vartaloita emme omaa – pokkaa ja asennetta sitäkin enemmän. Voimamme syntyy kuuden erilaisen ja eri-ikäisen naisen yhteishengestä ja sen synnyttämästä hyväksynnän ja uuden oppimisen ilmapiiristä, tsemppihenkeä unohtamatta.

Samban eri tyylilajien monipuolinen syke on totisesti valloittanut sydämemme! Naisellista liikunnan iloa ja riemua kiireisen ja harmaan arjen keskelle – sitä tarjoaa Sambicin Força das Lobas -ryhmä jäsenilleen. Haluamme välittää tätä elämäniloa myös katsojillemme, ja toivomme esimerkillämme rohkaisevamme myös kaikki katsojat ottamaan ilon irti ja nauttimaan elämän pienistä hetkistä – iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Olipa kysymys perhejuhlista tai yritystilaisuudesta, ryhmämme toimii piristysruiskeena joko omana ryhmänään tai ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Kuusi aikuista naista

Erityismaininnat

Lisätiedot