Grupo Elegante Fogueira
1477d87b43c2fda86eb3ca5cfc3ab6f2099bed88

Grupo Elegante Fogueira

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Erikoisohjelmat

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Grupo Elegante Fogueira

Grupo Elegante Fogueiran esiintyvässä ryhmässä tanssii seitsemän positiivisella ja iloisella mielellä varustettua aikuista naista. He ovat harrastaneet sambicia viitisen vuotta omaksi ilokseen sekä osallistuneet kesäkarnevaaleille ja Sambicin omiin näytöksiin.

Kesällä 2007 tanssikoulu Sambic tarjosi heille ohittamattoman tarjouksen: mahdollisuuden perustaa oma esiintyvä ryhmä, aikuisten naisten Grupo Elegante. Nyt oli tilaisuus päästä esiintymään hiukan enemmän suunnittelematta kuitenkaan ammattitanssijan uraa. Kirkkonummen ryhmän energiset naiset tarttuivat tilaisuuteen, ja näin perustettiin Fogueira – suomeksituli kokko, nuotio, rovio.

Fogueiran taival on ollut ihanan vauhdikas. Fogueiralaiset ovat itse suunnitelleet ja valmistaneet tyylikkäät esiintymisasunsa. Asuissa hehkuu ja säihkyy punainen ja kulta. Sambabikineitä fogueiralaiset eivät käytä.

Fogueiralaiset haluavat olla omalta osaltaan näyttämässä ja rohkaisemassa, miten upeita tavalliset työssäkäyvät ja perheelliset suomalaiset naiset voivat olla. Vartalon ja tanssitekniikan ei tarvitse olla ammattilaistasolla, jotta voisi esiintyä.

Ensiesiintyminen oli marraskuussa 2007 ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Seitsemän positiivisella ja iloisella mielellä varustettua aikuista naista

Erityismaininnat

Lisätiedot

Yhdessä tekemisen riemu, toisten auttaminen, uskallus ja onnistuminen ovat yhdistäneet fogueiralaiset yhdeksi suureksi perheeksi, sisarparveksi.

Yhteenkuuluvuus on valtava energialähde, ja siitä "siskokset" ammentavat voimaa. Voimasta syntyy positiivinen energia! Tätä energiaa fogueiralaiset haluavat jakaa ...

Katso kuvaus...