Grupo Elegante Ondas de Calor
a6ab729c76af5396ed12350ddf68178e667372de887705229a4a68507120316cfc13273e1c3777e1

Grupo Elegante Ondas de Calor

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Erikoisohjelmat

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Grupo Elegante Ondas de Calor

Grupo Eleganté Ondas de Calor on keväällä 2007 perustettu neljäntoista hulvattoman naisen esiintyvä ryhmä Suur-Helsingin alueelta. Ryhmän nimi, Ondas de Calor, on suomeksi "kuumat aallot" ja se kuvastaa erinomaisesti ryhmän iloista ja räväkkää tunnelmaa, silmissä pilkistävää flirttiä ja huumoria tietenkään unohtamatta.

Kuumat Aallottaret ovat nuoruuden epävarmat vuodet ohittaneita, parhaassa iässä olevia Naisia, jotka hehkuvat kypsän iän mukanaan tuomaa itsevarmuutta ja rohkeutta olla oma itsensä, Aikuinen Nainen.

He eivät kaipaa pikkubikineitä ollakseen seksikkäitä, vaan ylpeänä ulkomuodostaan verhoavat itsensä tyylikkäästi cocktailasuihin ja höyheniin, jättäen varaa arvauksille ja mielikuvitukselle.

Ryhmän naiset ovat harrastaneet sambicia muutamasta jopa kymmeneen vuoteen. Tanssin riemu ja pieni flirtti yhdistyvät esityksessä upeaksi kokonaisuudeksi, joka säihkyy energiaa ja tempaa yleisönkin mukaansa brasilialaisen musiikin vietäväksi.

Grupo Eleganté Kuumat Aallot keikkailee joko erikseen tai yhdessä Sambicin muiden esiintyvien ryhmien kanssa. Aallottaret tekevät tilaisuudestasi mieleenpainuvan. Anna Kuumien ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Neljätoista hulvatonta naista!

Erityismaininnat

Lisätiedot