Gebardi
d7ada496f6ee0550fd92a3e4063da7c6e7711032

Gebardi

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Bilebändit

Viihteen teema:

Peruspalvelut, Henkilökunta, Pikkujoulut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

GEBARDI on eläin!!

Se pyydystää saaliinsa viihdyttämällä ja kiihdyttämällä tämän puolustuskyvyttömään olotilaan, tartuttaakseen tähän sitten täpläkuumeen. Tartunnan oireita ovat tanssijalan vastustamaton vipatus, herkeämätön hymy, useimmiten suoranainen hurmio.

Gebardin pyydystyskeinoina ovat mm. discoklassikot, tuoreempi suomipoppirokki, finnhitit, vanha kunnon rock´n´roll-rypistys, herkät hitaat - sekä vastustamaton pilke silmäkulmassa!

Historiaa

Alussa oli "Sokerihumala"-niminen omaa pop/rock -materiaalia esittävä bändi, joka voita leivän päälle saadakseen soitti häissä ynnä muissa juhliin sopivaa ja mukavaa materiaalia. Pian kuitenkin viidakko oli rummuttanut sanaa siihen malliin, että pojat huomasivat tämän "oheistoiminnan" tuovan sen leivänkin voin alle. Oli aika antaa "oheistoiminnalle" nimi. Gebardi -nimen ja pukujen alkuperäinen idea ei ollut enempää eikä vähempää kuin se, että kun armottomasti bailannut (ja tämän bändin tahtiin bailataan armottomasti) juhlaväki ei todennäköisesti muista enää aamulla sen seremoniamestarin -orkesterin- nimeä, muistuu ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Visa Luttinen - laulu
Pasi Kallio - basso, laulu
Tumppu Kesälä - koskettimet, laulu
Pasi Könönen - kitara, taustalaulu
Matti Lehtinen - rummut
Veli-Pekka Haanmäki - saksofoni
Pasi Piispanen - trumpetti
Kalle Keski-Orvola - miksaus

Erityismaininnat

Gebardi Behmeällä Beellä on BileBändi - maailman paras sellainen! Se on jo vuodesta 1998 merkannut reviirikseen pääkaupunkiseudun ohella muutakin eteläistä Suomea, tehden valloitusretkiä myös muualle kotomaahan.

Lisätiedot

Gebardi nostattaa tunnelman kattoon - ja kattoa muutaman metrin siihen päälle. Täpläkuume leviää... älä välty!

Youtube videot

Gebardi keikalla