Taikuri poliisi
7b61dec07e02c188790670af43e717f0f46e8913ca4fbdba6c150621237a69bdc23c4f7a27e9bc33

Taikuri poliisi

Kotimaakunta:

Varsinais-Suomi

Viihdelaji:

Viihteen teema:

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Taikuri poliisi on yllättävä, huumorinpitoinen ja mieleen jäävä. Hänen ohjelmavalikoimaan kuuluu paljon poliisiteemaan sopivia temppuja, kuten kirjesalaisuuden selvittämistä, väärän rahan tunnistusta, aidon rahan taikomista, ajatustenlukua, tulevaisuuteen näkemistä ja valheenpaljastusta. Näitä sekä monia muita temppuja sovelletaan aina tapauskohtaisesti ja parasta on se, että taikuri poliisin show'n yksityiskohtiin pääsee vaikuttamaan. Usein päivänsankarista kerrotaan hieman taustatietoja tai jos juhlavieraiden keskuudesta löytyy henkilöitä, joita halutaan hieman "jallittaa", niin aina vaan paranee.

Taikovan poliisin show on noin puolen tunnin pituinen ja siinä on paljon huumoria. Kukaan ei ole vielä tähän päivään mennessä pystynyt vakavalla naamalla katsomaan, kun taikuri poliisi aloittaa stand upin ja taikaviihteen yhdistelmän.

Mikäli ohjelma halutaan yllätyksenä, niin sitä varten taikova poliisi tsekkaa akkukäyttöisen äänentoistonsa jo parkkipaikalla ja rynnistää sisälle mikrofoni valmiiksi kytkettynä. Huomio on taattu ja kaikki on heti alusta asti mukana.

Taikuri poliisin setti on valmis ohjelmapaketti sellaisenaan eikä vaadi mitään ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Taikuri poliisi

Erityismaininnat

Lisätiedot