Team Siisti
591b4ec5e7946a03f785fb21ae0dc40aeb0e6dae

Team Siisti

Kotimaakunta:

Uusimaa

Viihdelaji:

Erikoisohjelmat, Koomikot

Viihteen teema:

Peruspalvelut, Asiakkaat, Henkilökunta, Pikkujoulut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Kun tapahtumaan tarvitaan tunnelman kohottajaa, ilmapiirin rentouttajaa ja huumoria, Team Siisti on paikallaan. Muodokkaiden koomikkosiistijöiden yleisökontakti syntyy mutkattomasti heti ovella, kun yleisön/vieraiden siisteys tarkistetaan, pölyt pyyhitään ja kengät kiillotetaan, siinä sivussa saattaa saada jopa hartiahieronnan. Tämän kaksikon käsittelyssä ihmisten on helppo nauraa Team Siistille, muille ja itselleen.

Hersyvän höpöttävät ja aavistuksen asiantuntevat siivoojatädit pistävät paikat putsis kliinis!

Muodokkaat koomikkosiistijät valloittavat yleisön riemastuttavan tuttavallisella akrobatiaverbaliikallaan ja siivousintohimollaan.

Tilannekoomikan ja yksilöllisen kontaktin kautta tämä kaksikko on helposti lähestyttävä esiintyjäpari. Ammattitaitoiset esiintyjät tietävät, miten ketäkin kannattaa lähestyä ja milloin on syytä ottaa etäisyyttä, niin lasten kuin aikuistenkin suhteen.

Söpösti sössöttävät tädit ovat myös hauska juontajapari. Asiateksti luontuu näiden persoonallisten siistijöiden suuhun ja tarvittaessa muuttuu asiallisesta luennosta mieleenpainuvaksi irrotteluksi.

Team Siisti saa yleisön tuntemaan itsensä ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Niina Rinta-Opas - Ulpukka

Sanna Warsell - Onerva

Erityismaininnat

Sanna Warsell ja Niina Rinta-Opas ovat molemmat sirkustaiteen ammattilaisia. He ovat ihastuttaneet yleisöä erilaisilla koomisilla hahmoilla niin Suomessa kuin ulkomailla jo 15 vuoden ajan (mm. Hollanti, Norja, Zimbabwe).

Lisätiedot

Team Siistin juonnot ja ohjelma voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaan tilaisuuden teemaan sopivaksi.

Elävät patsaat räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaan.

Team siisti ja elävät patsaat voidaan yhdistää koko tapahtuman kattavaksi kokonaisuudeksi.