Trubaduuri Karri Salo
0f35e731981d0d75c70024101ce764ee9755d546

Trubaduuri Karri Salo

Kotimaakunta:

Häme

Viihdelaji:

Trubad. & Duot

Viihteen teema:

Peruspalvelut

Esitykset

  • Nimi
  • Viihdelaji
  • Kuvaus
  • Kesto
  •  

Esittely

Karri Salo on 31-vuotias lahjakas muusikko. Tavallisesti hän säestää itseään perinteisellä akustisella kitaralla nykyaikaisin ottein, laulaa sokerinhienolla suomalaisella soundilla ja maustaa musiikkiaan myös huuliharpulla ja kazoo–torvella.

Karrin live –ohjelmisto koostuu lähinnä Suomi-pop ja -rock klassikoista sekä tämän päivän radiohiteistä. Toki tilaisuudesta riippuen löytyy tulkintoja 60-luvun ever green –kappaleista jopa lastenlauluihin! Kyseessä on siis "cover" tuotantoa. Biisejä löytyy mm. seuraavilta artisteilta: Juice, Eput, Badding, Hector, J. Karjalainen, Leevi and the Leavings, CCR, The Beatles jne. Kaikkien tuntemat hitit samassa paketissa ja 100%:sti LIVENÄ!

Cover-osaston lisäksi Karrilta on julkaistu v. 2002 ensimmäinen soolo-albumi, Unplugged – ilman töpseleitä, joka on soinut mukavasti myös radioasemilla. Vuonna 2007 julkaistiin K.Salon 2. soolo-albumi, K2.

Kyseinen elävän musiikin riemuhetki sopii sekä ravintolailtoihin bailukansalle että yritystilaisuuksiin taustamusiikiksi. Yhteislauluhetketkin ovat olleet kuumaa tavaraa esim. merkkipäivillä, pikkujouluissa jne.

Karrin live-musiikki on siis soinut jo laajalti ympäri Suomea.

Tässä ...

Katso kuvaus...

Kokoonpano

Karri Salo

Erityismaininnat

Trubaduurien SM-kilpailuissa v.1997 Karri nosti itsensä finaaliin asti, mutta voitto jäi vielä odottamaan...

Vuonna 2005 Tapsan tahdeilla sijoitus oli toinen.

Lisätiedot

Karri Salo toimii loistavasti sekä trubaduurina, duo kokoonpanolla, että isommalla orkesterilla, tilojen ja asiakkaan toiveen mukaan.